Springkussen

Springkussen huren? 6 factoren om rekening mee te houden

Springkussen huren? 6 factoren om rekening mee te houden

Organiseer je een evenement of een kinderfeestje en zoek jij iets leuk voor de kinderen waar ze veel lol aan beleven? Springkussen huren Ede is dan een goed idee. Maar waar moet je allemaal op letten? Lees hier de 6 factoren waar je rekening mee moet houden.

De ruimte

Allereerst is het belangrijk dat je weet hoeveel ruimte je ter beschikking hebt. Waar komt het springkussen te staan? Houdt er rekening mee dat springkussen altijd iets kan verschuiven. Zorg ervoor dat er genoeg ruimte om het springkussen heen zit. Mocht je weinig ruimte hebben, kun je ervoor kiezen om het springkussen vast te maken. Dit kun je doen door een touw te spannen aan een boom bijvoorbeeld, of het springkussen met haringen vast te slaan, zodat deze op zijn plek blijft staan. Ik adviseer om van te voren de ruimte op te meten, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Het gebruik

Een andere belangrijke factor is hoeveel kinderen er op het evenement aanwezig zullen zijn. Zijn het hele jonge kinderen of juist wat ouder. Houdt hier rekening mee tijdens de keuze van het springkussen. Wanneer het een drukbezocht evenement is dan is een groot springkussen praktisch. Mocht het om een kleinschalig kinderfeestje gaan met jonge kinderen, kies dan voor een wat kleiner springkussen.

Het juiste formaat

Als je een idee hebt van bovenstaande factoren kun je het formaat uitkiezen. Kies je een groot springkussen of is een klein springkussen voldoende? Een verkeerd formaat kiezen is de meest gemaakte fout bij het huren van een springkussen, Zorg dat je deze fout niet maakt door bovenstaande factoren goed te overwegen.

Het weer

Een zeer belangrijke factor voor ons kikkerlandje, het weer. Helaas is het niet altijd mooi weer in Nederland. Houdt van te voren goed de weerberichten in de gaten. Mocht het gaan regenen is het misschien een idee om een hoge tent te huren en daaronder het springkussen te zetten. Gaat het om een kleinschalig feestje, dan kun je kiezen voor een springkussen met een dakje. Zorg er dan wel voor dat de blower droog blijft middels een zijl. Hierbij is het belangrijk dat de blower nog wel lucht kan generen, het luchttoevoersysteem moet dus genoeg vrije ruimte hebben.

Stroomvoorziening

Een springkussen wordt opgeblazen door een blower. De blower heeft stroom nodig om te kunnen functioneren. Het is dus belangrijk dat er stroom aanwezig is. Het is niet erg wanneer het stroompunt meters verwijderd is van het springkussen. Met een verlengsnoer kun je deze afstand eenvoudig overbruggen. Gaat het om tientallen meters? Dan kun je gebruik maken van een haspel. Houdt er van te voren rekening mee hoever het stroompunt is verwijderd van de plek waar het springkussen komt te staan.

Toezichthouder

De laatste factoren, maar niet geheel onbelangrijk is toezicht. Wanneer kinderen helemaal uit hun bol gaan, is de kans aanwezig dat er ongelukken gebeuren. Voorkom deze ongelukken door het springkussen goed in de gaten te houden. Houdt je hierbij aan het maximaal aantal personen dat gewenst is op het springkussen. Hoe meer ruimte op het springkussen, hoe beperkter het risico op ongelukken.

Je weet nu precies waar je rekening mee moet houden bij het huren van een springkussen. Mocht je nog vragen hebben? Laat het mij weten in de reacties.

Voor het huren van springkussens kun je terecht bij Partyverhuurwessels.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *