Badkamer ideeën

Deze ideeën voor het ontwerpen van badkamers beslaan elk aspect van het plannen en inrichten van jouw droombadkamer, doucheruimte of eigenzinnige badkamer. Ze worden geleverd met ontwerpinspiratie en praktisch advies van de deskundige redactie.

Badkamer met gemixte stijlen

Open badkamer ontwerp; een moderne keuze met voor- en nadelen

De laatste jaren heeft het open badkamer ontwerp aan populariteit…
Toilet artikelen open in de badkamer plaatsen

Renovatietips voor het upgraden van je sanitair

Je sanitair renoveren kan een grote stap zijn. Vaak is het een…
Badkamer met landelijke indeling
Badkamer hangende opbergruimtes

Wat is na een zware dag hard werken meer ontspannend dan een lange warm bad? Dat wil zeggen, zolang je badkamer is niet is verouderd. Mocht het zo zijn dat als je achterover leunt, bijvoorbeeld beschimmelde specie / afbladderende verf / druipende kranen etc ziet dan is het genot van het heerlijke bad meteen verdwenen. In dat geval is een makeover zeker aan de orde!

Het ontwerpen van een badkamer lijkt misschien een hele klus, maar met onze badkamerideeën en deskundig advies hoeft dit niet zo te zijn. Er zijn verschillende essentiële elementen waarmee je rekening dient te houden wanneer je denkt aan het ontwerpen van badkamers. Of je nu wilt weten hoe je een doucheruimte installeert of welke badkamersuite bij je past, onze prachtige galerij met ideeën voor badkamerversieringen staat boordevol inspirerende foto’s om je op weg te helpen.

Blader door deze prachtige (en ook praktische, dat beloven we!) ideeën voor alle stijlen en budgetten om een ​​idee te krijgen van wat je wilt. Van vintage badkamers met vrijstaande baden tot moderne badkamers, er is een enorm scala aan opties om uit te kiezen, dus het loont om een ​​beetje onderzoek te doen voordat je investeert.

Van kleine badkameroplossingen tot badkamerkleurenschema’s, we zijn er om je te helpen bij het creëren van de perfecte badkamer in het hart van je huis.