Jumboblokken voor wegafscheiding

Jumboblokken zijn grote betonnen ronde obstakels die je bijvoorbeeld kan gebruiken als afzetting. Ze vormen een handige barrière op verschillende plekken zoals parkeerplaatsen, opritten, pleinen en winkelgebied. De betonnen jumboblokken worden ook wel varkensruggen of biggenruggen genoemd. Je kunt ze vinden in verschillende kleuren zodat ze extra kunnen opvallen.

Jumboblokken gebruiken

Jumboblokken kunnen in verschillende omstandigheden erg effectief zijn. Je kunt ze bijvoorbeeld in een kwetsbare berm of scherpe bocht plaatsen voor extra veiligheid. Hierdoor zullen bestuurders sneller hun snelheid verlagen. Je kunt jumboblokken ook gebruiken om parkeerplaatsen of rijstroken af te bakenen. Dit kan bijvoorbeeld bij bedrijven, straten, pleinen en terreinen.  Verder kunnen jumboblokken ook gebruikt worden voor het regelen van fiets- en wandelverkeer. Als ze bij overgang van de stoep naar de straat geplaatst worden zorgt het ervoor dat wandelaars niet zomaar de straat oversteken. De jumboblokken kunnen ook als stootband gebruikt worden. Jumboblokken zijn namelijk zo groot dat je met een auto er onmogelijk overheen kan rijden. De standaardafmeting van een jumboblok is 45x90x48 centimeter en ze zijn 330 kilogram. Het is dus vrijwel onmogelijk om hier overheen te rijden.

Koop je jumboblokken bij Jumboblokken.nl

Op de website van Jumboblokken.nl kun je een ruim assortiment jumboblokken vinden van hoge kwaliteit. De jumboblokken worden snel door Jumboblokken.nl geleverd, ze kunnen vaak de volgende werkdag al in huis zijn. Bij Jumboblokken.nl kun je de jumboblokken in geel, antraciet en grijs krijgen. Natuurlijk kun je ze ook zelf verven met betonverf. Mocht je de jumboblokken aan de rand van een openbare weg of openbaar terrein plaatsen, vraag dan wel eerst toestemming aan de gemeente. Mocht je nog vragen hebben over de jumboblokken of andere producten dan kun je altijd contact opnemen met de ervaren medewerkers van Jumboblokken.nl. Ze hebben al jarenlang ervaring en weten alles over beton, waardoor ze jou het advies kunnen geven dat je nodig hebt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *