Alles wat je moet weten over schanskorven

Schanskorven zijn al jaren bezig met een opmars. Steeds vaker zie je dat er gekozen wordt voor schanskorven om een erfafscheiding op te trekken, een grote weg van een geluidswal te voorzien of een hoogteverschil op te vangen, bijvoorbeeld bij een talud, een brede sloot of een grote vijver. Schanskorven zijn robuust en sterk, hebben een lange levensduur en een stijlvolle uitstraling. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar met verschillende kleuren breukstenen, waardoor ze in allerlei omgevingen kunnen worden toegepast. Overweeg jij om jouw tuin of terrein te verrijken met schanskorven? Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze robuuste korven.

Over schanskorven

Schanskorven, ook wel steenkorven genoemd, zijn grote ijzeren korven, gemaakt van gegalvaniseerde staalmatten. Deze korven worden vervolgens gevuld met breukmaterialen. Dit kunnen stenen zijn, maar glasbrokken behoren ook tot de mogelijkheden. Om veiligheid en een lange levensduur te kunnen waarborgen, worden schanskorven van hoge kwaliteit altijd vervaardigd uit staalmatten met een minimale draaddikte van 4 millimeter. Deze draaddikte zorgt ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het uitbuiken of scheefzakken van de korven. Hierdoor blijft de vulling keurig op zijn plek en kan jij jarenlang genieten van prachtige schanskorven.

Toepassingen en mogelijkheden

Schanskorven kunnen op allerlei manieren worden ingezet. Zo kunnen ze uitstekend in de tuin worden ingezet als erfafscheiding, border, decoratieve muur of stijlvolle manier om een hoogteverschil op te vangen, maar kunnen ze ook gebruikt worden als geluidswal. Vind je een hele muur van schanskorven iets teveel van het goede, maar wil je toch genieten van de prachtige uitstraling van deze bijzondere tuintrend? Dan kan je er ook voor kiezen om jouw tuin of terrein te verwerken met schanskorven accessoires, zoals een schanskorven brievenbus of een tuinhaard van schanskorven. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus laat je fantasie de vrije loop.

Schanskorven bestellen bij schanskorven expert Gabion

Wil jij jouw tuin of terrein verrijken met schanskorven? Voor schanskorven van hoge kwaliteit met een lange levensduur kan je het beste naar een schanskorven specialist. Gelukkig hoef je daar vandaag de dag niet meer voor op pad, maar kan je gewoon online een bestelling plaatsen. via www.gabion-schanskorven.nl vind je allerlei informatie over schanskorven en kan je jouw schanskorven bovendien op maat laten maken, zodat ze helemaal aan jouw wensen voldoen en bovendien naadloos in de tuin passen. Voor vragen en advies kun je uiteraard altijd contact opnemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *