Deze bloemen blijven het langst mooi

Of jou nou een mooi boeket krijgt of je jezelf trakteert op een prachtige bos bloemen, je wilt er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Een goede plek vinden om de vaas met bloemen neer te zetten is belangrijk voor de levensduur. Ook moet je goed in de gate houden of er nog geniet water in de vaas staat. Om nog langer te kunnen genieten kun je bloemvoeding toevoegen aan het water. Sommige bloemen houden het nou eenmaal langer vol dan andere soorten. Bloemen Bezorgen Amsterdam zet 4 bloemen op een rijtje waar jij lang van kan genieten.

Aronskelk

De Aronskelk is misschien meer bekent als kamerplant, maar is absoluut een mooie toevoeging als snijbloem aan een boeket. Hij komt in het wit, waardoor hij geschikt is voor boeketten voor meerdere gelegenheden. Wil je een wat kleurrijkere bloem? Dan heb je geluk, want ook in het rood en in het paars is deze bloem te vinden.

Incalelie

Deze bijzondere bloemetjes zijn oorspronkelijk afkomstig uit de Andes. Ze staan symbool voor vriendschap. Ze komen in veel verschillende kleuren en ze hebben een bijzonder blad met kleurschakeringen. Bij de juiste verzorging heb je erg lang plezier van deze bloemen.

Anjer

Deze bloem kan je snel al zo’n 3 tot 4 weken laten staan. Het is geen dure bloem dus een ideale om in een boeket te hebben die je wilt versturen. De Anjer komt in heel veel verschillende kleuren, dus voor ieders wens is er een mooie passende bloem. Zorg er wel voor dat wanneer je deze bloem in een vaas hebt staan, hij regelmatig vers water krijgt.

Chrysanten

Er wordt nog wel eens gezegd dat Chrysanten ouderwets zijn, maar niets is minder waar. Deze mooie bloem komt in bijna alle denkbare kleuren, waardoor ze in elke woonkamer mooi staan. Over het algemeen kan deze bloem wel tot drie weken meegaan. Koop de Chrysant met een lange steel, want zo kun je er nog langer van genieten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *